Single

Ben je vrijgezel en wil je graag weer eens daten met een vrouw? Neem dan niet genoegen met iedere vrouw. Er zijn namelijk een aantal types waar je beter niet mee op date kunt gaan. Ga in ieder geval niet voor deze single vrouwen.

Een vrouw die teveel date

Sommige vrouwen zijn verslaafd aan daten. Dit type vrouw date een of meerdere keren per week en staat ingeschreven bij verschillende datingsites. Verder weet iedereen dat ze single is en mogen ze haar koppelen aan een 'leuke' man. Alleen na een tweede of derde date blijkt weer dat de date niets is en heeft ze al weer een volgende date met een andere kandidaat op de gepland. Ze werkt haar lijstje dus af.

Een vrouw dit het met iedereen doet

Deze vrouw geniet van haar singlebestaan. Ze doet het met zoveel mogelijk mannen en staat bekend als een vrouw die makkelijk te krijgen is. Veel mannen proberen haar te ontwijken, want ze zien haar als een afgelikte boterham. Met zo'n vrouw wil je vast niet gezien worden. Probeer haar dus te ontwijken.

De wanhopige vrouw

Dit type vrouw is heel erg wanhopig en wil niets liever dan een gezinnetje stichten. Het maakt haar eigenlijk niet uit met wie dat is, als het maar een man is. Tijdens een eerste date vraagt ze al aan je of je een kinderwens hebt en of je ooit wil trouwen.

De mannenhater

Voor dit soort vrouwen moet je helemaal oppassen. Probeer haar niet te versieren, want ze geeft je een vervelende preek. Ze vindt mannen even helemaal niks. Deze mannenhater heeft waarschijnlijk een gebroken hart. Het is een verbitterde vrouw geworden die mannen geen kans geeft. Ze heeft dus een muur om zich heen gebouwd en het is haast een onmogelijke opgave om dit muurtje af te breken.